Conversio management & consultancy
    

Interim Management

Consultancy

 

Project Management

 

 

Conversio Management & Consulting
Burgemeester Elsenlaan 329
2282 MZ Rijswijk
+31 10 820 8775
info@conversio.nl


 
 

 

Nieuws

10 oktober 2012
Whitepaper Values@IT gereed

In versie 2 van Values@IT maken we de koppeling naar een veel toegapst maturity model CMMI.
Samen met het Valuescentre hebben we de vertaalslag gemaakt van elk CMMI niveau naar de gewenste cultuurwaarden.

Uw organisatie wil groeien naar CMMI niveau 3, maar bent u daar wel aan toe?

Download de Whitepaper Values&IT of ga naar onze webpagina over Values@IT en lees meer....

6 september 2012
Informatiebijeenkomst Measure & Manage the People Factor in IT

Conversio en de Paphos Group organiseren een informatiebijeenkomst over een aantal nieuwe methodieken om de People factor in IT meetbaar en beheersbaar te maken.

Met Pulse4Projects meet je het vertrouwen & commitment van de stakeholders in projecten.
Met het product IRIS doe je hetzelfde op programmaniveau. IRIS richt zich op het verkrijgen van grip op - en managen van de organisatorische implementatie en -acceptatie van nieuwe processen en (ERP) tooling. Lees meer...

Values@IT is gebaseerd op het werk van Richard Barrett. Uit zijn onderzoek blijkt dat organisaties die een hoge disfunctionaliteit hebben qua culturele waarden (bv. bureaucratie, machtsmisbruik, verwijt) niet goed presteren.
Bij een hoge culturele disfunctionaliteit is een hoog volwassenheidsniveau van een organisatie (bijv. CMMI level 4) praktisch onmogelijk en kan die organisatie zijn doelstellingen dus niet behalen. Deze culturele- of People factor wordt doorgaans niet gemanaged.

Met Values@IT wordt de culturele volwassenheid van een organisatie gemeten (en eventueel gekoppeld aan CMMI) Hierdoor kan de disfunctionaliteit zichtbaar en bespreekbaar gemaakt worden. Lees meer...

Datum : Woensdag 7 november
Tijdstip :16:30 - 20:30 uur
Locatie: Gedempte Hamerkanaal 24, Amsterdam

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Vol = vol.

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen met uw contactgegevens naar info@conversio.nl


18 april 2012
Conversio start Samenwerking met de Paphos Group

Conversio en de (eigenaren van) de Paphos Group hebben reeds een lange historie en we delen dezelfde visie op het vakgebied IT Management. Paphos People, ontwikkelt interessante producten die goed aansluiten op de diensten en producten van Conversio. Wij hebben dan ook besloten op dit gebied een verdere samenwerking te starten door o.a. gezamenlijk nieuwe producten te ontwikkelen.

2 april 2012
Europeese Adviesmarkt groeit

Ondanks de slechte economische ontwikkelingen is er toch groei te verwachten voor consultancy diensten in Europa. Adviesbureau's worden bijvoorbeeld ingeschakeld om lastige beslissingen te valideren. De Boston Consulting Group heeft daarbij de meeste kans op groei. Zij wordt door de respondenten van het onderzoek, verricht door SourceforConsulting.com het onder 400 klanten in Europa en Midden Oosten, het meest genoemd. Lees hier de press-release.

lijn
20 maart 2012
De vernieuwde website is in de lucht.
Deze site representeert onze laatste visie, werkwijze en focus en geeft daarmee een beter beeld van Conversio .

 

 

 

 
 
 
 

ONS AANBOD

Onze doelstelling is niet om deze methodieken voor onszelf te houden, maar om deze voor en door zo veel mogelijk professionals toe te passen. Wij bieden daarom anderen aan om van deze methodiek gebruik te gaan maken. Uiteraard geven we de methodiek, waar veel ontwikkelwerk in zit, niet zo maar weg. We bieden daarom de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te nemen van deze methodieken. Wij helpen en begeleiden je daarbij volledig. Het uiteindelijke verdienmodel is erop gebaseerd Pulse4Projects zo veel mogelijk in te zetten. Pas bij de toepassing van Pulse4Projects betaalt de klant voor het gebruik hiervan. Bovendien maak je begeleider natuurlijk ook gewoon uren bij deze klant en ben je onderscheidend t.o.v. andere professionals.

team

Pulse4Projects wordt al succesvol toegepast bij organisaties als ING en AHOLD. Behalve dat het gewoon werkt, is het ook een product wat ons allen kan helpen om met klanten in gesprek te komen. Het is vernieuwend, effectief en laagdrempelig. Zie jij mogelijkheden voor de toepassing van Pulse4Projects bij jouw project of klant kom dan naar de bijeenkomst die wij willen organiseren

 

 

 
 
 
 


 

Colofon

CMMI® (Capability Maturity Model®
Integration) modellen zijn verzamelingen van „best practices‟ die organisaties helpen om hun processen te verbeteren. Deze modellen zijn ontwikkeld door productteams met leden uit het bedrijfsleven, overheid en het Software Engineering Institute (SEI).

Richard Barret werkte tot 1997 als ‘cultuurspecialist bij de Wereldbank en richtte daarna het Barrett Values Centre op, gespecialiseerd in het ombuigen van bedrijfsculturen. Het centrum heeft klanten zoals ANZ (de grootste bank in Australië), TMSi Logistics (één van de grotere logistiekspecialisten in de USA) en het gigantische Methodist Hospital in Houston. Hij schreef ook de bestsellers “Liberating the Corporate Soul” en “Building a Values-Driven Organization”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
© Conversio 2012